Kartoffelsalat med asparges

Til 4 pers.:

Ca. 1 kg. nye små kartofler vaskes, skrællen beholdes på.

Dijon-dressingen:
1½ spsk. dijon sennep
½ citron saft uden kerner
1 dl. olie
1 spsk. akaciehonning
½ dl. koldt vand
salt og peber
Rør dressingen sammen i en skål. Den skal være cremet i konsistensen. Smag til skal være mild og ikke senneps-stærk

Grøntsager (kan naturligvis varieres)
20 – 40 g. soltørret tomater skæres i små stykker og lægges i blød i dressingen.
1 bundt tynde asparges der skærres i stykker og marineres
4 -5  friske kryddertomater skæres i smalle både
Lidt af toppe af en fennikel
Et par forårsløg snittes
½ bundt purløg klippes i 2 cm. stykker

Kartoflerne koges men de skal være faste.
Asparges marineres i dressingen (men skær den hånde bund af)
Snit alle grøntsager og vend det hele sammen i dressingen og server salaten lun.

Er perfekt sammen med fx. roastbeef !

About these ads

One thought on “Kartoffelsalat med asparges

  1. Pingback: Vores blog i 2010 « Vores

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s