Julebrev 2000

Kære venner

Så er det igen mørke- og juletid. Hos os betyder det blandt andet, at vi forsøger at slutte dagen med et stearinlys, en nissehistorie og en julesang. Det er vores juletradition at holde mørkning i hele december måned – rart med lidt ro i en travl hverdag og et ‘must’ for børnene.

En anden tradition er julebrevet, som vi skriver med fornøjelse. Det er en god lejlighed til at kigge tilbage på året som er gået.

Vi havde en meget spændende sommerferie i Kroatien, som bød på hele spekteret af oplevelser – lige fra vores uheld med bilen og regnvejr til vidunderligt daseri i sol og vand. Som de fleste ved kørte, vi i grøften, heldigvis uden at nogen af os kom til skade. Men bilen så ikke godt ud, og der kom da også til at gå hen ved 6 uger, inden vi fik den tilbage så god som ny. Det vi husker bedst fra vores ferie er dog de lange varme dage ved stranden, som gik med lige dele leg og solbadning. På vej hjem så vi de enorme drypstenshuler i Posteuna – det var en betagende oplevelse. At se drypsten på 15 – 20 meter, der kun vokser med så lidt som 1 mm på ti år, sætter vrkelig begrebet tid i relief.

På hjemmefronten har vi netop overstået en vandskade. Vandet viste sig at stamme fra da vi lavede nyt badeværelse. Vi har haft hul i gulvet mellem stuen og køkkenet i 8 uger så fugten kunne komme væk. Nu er alt endelig tilbage til det normale og det er dejligt at bøvlet er ovre.

Vores børn trives og det glæder vi os over at opleve. Viktor elsker at spille fodbold og får meget glæde ud af det. Han er startet i børnehaveklasse, han er bare så motiveret og er faldet godt til. Ikke mindst på sit nye fritidshjem, hvor han nyder at lege med kammerater i alle aldre. Hans tænder falder, som det hører sig til, ud og nye flotte bisser er på vej. Viktor er en stærk dreng, der har et godt humør og dejligt lyst sind.

p2150325_small.jpg

Josefine er startet i Viktors gamle børnehave og er faldet godt til. Hun har fået et meget nært og varmt venskab med Anne, og de to leger virkelig godt sammen. Josefine er en kærlig mor for sine dukker, særligt dukke Milla, som hun nusser og passer meget omsorgsfuld. Det kan jo af og til være hårdt at være lille, der er meget der skal læres og mange erfaringer der skal gøres. Hun er en aktiv og glad pige, der forstår at sige sin mening med engagement – det er godt. Børnene har meget glæde af hinanden, og vi nyder at opleve deres indbyrdes solidaritet og sammenhold.

Vi havde kobberbryllup sidste jul og havde en dejlig uformel dag, hvor venner og naboer overraskede med morgenmad og en halv æresport. Tak for det.

Som den der tager slæbet når Kim er væk har Benthe nok at se til i det daglige. På arbejde ser det nu langt om længe ud til at astmaskolen er på vej og skal realiseres. Benthe er engageret i børnehave og skole, hvor hun bidrager som medlem af bestyrelse og samarbejdsudvalg. Kræfterne henter Benthe bl.a. hos sine gode veninder og på sin ugentlige fridag.

faststart logo.

Kim har sammen med to kollegaer startet egen virksomhed, og det er naturligvis spændende, men også krævende for hele familien. Kim pendler til København, hvor han er to – tre dage om ugen. Det er hårdt at være væk hjemmefra, men meget sjovt og spændende at være med til at skabe “sit eget”. Firmaet udvikler nye virksomheder med relation til Internet. Det første selskab er stiftet og lancerer umiddelbart i det nye år MinPC.dk som slår bro mellem arbejdsliv og fritidsliv. Minpc.dk er en medarbejderportal, som indeholder tre væsentlige faktorer i en og samme portal: Indhold, i form af journalistik. Kommunikation, både mellem medarbejdere og virksomhed, men også på tværs af virksomheder, i form af bl.a. chat funktioner og diskussionsfora. E-handel med en mængde gode tilbud til virksomhedernes medarbejdere

Vi vil ikke nøjes med at gribe dagen. Vi vil bide livet i låret!

Vi oplevede i november et vittigt, farverigt, alvorligt og fornøjeligt foredrag med John Engelbrecht. Han beskrives med rette som en humorens Robin Hood, der stjæler fra de vittige og gi´r til de kedelige. Der var masser af guldkorn, gode råd om kunsten at gribe fremtiden og vælge det gode liv. Hans bud på en lykkelig barndom og hans overblik er filosofi for fuld udblæsning og dejlig morsom, men med bid og vid.
John Engelbrecht

Dit sind er som en faldskærm. Det virker kun, når det er foldet ud!

Vi ser frem til et nyt år og folder sindet ud – vi er klar til at blive overrasket og forbavset.

God jul og godt nytår ønsker vi alle !

Kærlige hilsner
Benthe, Kim, Viktor og Josefine
familiefoto_light.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s