Julebrev 2007

Julen 2007

[se billeder på http://picasaweb.google.dk/voresfoto/Julebrev2007]

Kære ven

Så er det igen blevet jul og tid til at stoppe op og kigge sig over skulderen på det år, som er ved at være gået.

Benthe mistede sin far og hele familien et samlingspunkt, da Frederik døde 18. marts. Han sov stille ind med sine børn hos sig. Frederik har præget vores liv som far, svigerfar, og morfar og ikke mindst som menneske med klare meninger og et varmt hjerte. Vi vil glæder os over det indtryk, han har sat i os og i verden. Æret være hans minde!

Josefine er en glad og positiv pige, der trives med at gå i skole. Hun er nået til 4. klasse, hvor hun klarer sig godt med gode engagerede lærere. Veninder og klassekammerater betyder rigtig meget og hun elsker at lege, pjatte og snakke. Josefine går til fodbold, klaver og gymnastik, så hun har ”gang i den”, men hun nyder nu også at hygge i sofaen med en god film eller bog. Hun er meget moden og har samtidig et dejligt glimt i øjet.

[se billeder på http://picasaweb.google.dk/voresfoto/Julebrev2007]

Viktor går i 7. Klasse og tager stort ansvar for sin skolegang ved at være flittig og engageret. Han er meget udadvendt og har mange venner som han holder tæt kon-takt med. Han spiller basket og har her fordel af sin højde – han er vokset både Benthe og jeg over hovedet. Af hans mange interesser er fiskeri nok den største og han er i år begyndt at fiske med fluestang og han har fanget sin første gedde.
Viktor går til konfirmandforberedelse og er glad for at gå til præst og i konfirmandklub hvor nogle unge engagerede skaber et godt miljø. Hans skal konfirmeres den 20. april og vi glæder os til at fejre ham.

Benthe har haft forskellige opgaver som hospitalsklovn. Men det der i årets løb har fyldt mest er nok de mange foredrag, hvor TUBA har haft Benthe med ude og fortælle om humor fra hjertet og om børn og mestring. Hendes foredrag bliver utrolig godt modtaget og det er vigtig når hun bruger så meget af sig selv. Samme respons får hun ikke altid på arbejdspladsen og derfor er Benthe nok ved at nå til den erkendelse at der skal et nyt job til, med nye udviklingsmuligheder.

Jeg har i løbet af året løst mange spændende lederopgaver i TDC. I september omstrukturerede TDC, så jeg skulle afskedige to medarbejdere og selv gå fra at være leder til at være key account manager. Dermed kunne TDC ikke tilbyde mig den indflydelse på min hverdag, som jeg ønsker og som også er baggrunden for at jeg tager en lederuddannelse. Jeg har fået nyt job hos Front-data, som er en mindre virksomhed, hvor jeg skal sælge Hosting. (drift af servere) Indflydelsen tror jeg at jeg får ved at være i en mindre virksomhed, hvor ledelsen er placeret i Århus. Jeg kommer til at arbejder sammen med et par tidligere kollegaer og jeg glæder mig til den 2. januar. De seneste par måneder har været travle. Dels med at finde nyt job og dels med at skrive afsluttende opgave på min Akademiuddannelse i Ledelse. Den 18. december skal opgaven fremlægges og bedømmes til den afsluttende eksamen.

I foråret var vi med vores kulturklub i Barcelona. Vi havde fem vidunderlige dage i rigtig godt selskab og byen er utrolig spændende. Vi så naturligvis kultur i Barcelona, herunder Miro, Tapas og Gaudi. Der er meget mere som vi må tilbage for at at ud-forske. Vores børn var hos vores gode naboer og det er vidunderligt at de gjorde den dejlige tur mulig.

Årets sommerferie var campingferie i en campingvogn på Langeland. Vi nød det tætte samvær som campingferie giver. Vi fik besøg af Bjarne og Birgith, der kom i deres båd. Vi havde nogle gode dage med dem, både på land og på vand. Vi prøvede at sejle i havkajak og blev så ”bidt af det” at vi straks fór hjem og anskaffede os vores egne kajakker. Vi har været på kursus og på ture, på egen hånd. Det er en skøn frihedsfornemmelse at sejle og man mærker en dejlig nærhed med hinanden og naturen på en kajaktur. Vi havde også i løbet af sommeren en dejlig Tunø-tur med Kims familie

I sommers fik vi lagt nyt gulv og det glæder vi os over dagligt. Vores byggeplaner for 2008 er at skal vi have den garage og skur vi har ventet på så længe. Og vi drømmer om at tage til Thailand i 14 dage og opleve lidt af det vi oplevede på vores tur til Borneo for 6 år siden.

Vi glæder os til at være sammen med familien i julen. Juleaften skal fejres hos os sammen med Connie og Poul. De kommer på besøg juleaften og vi glæder os til en rar aften sammen med dem. 1. Juledag samles familien Bruun i med bowling og hygge hos Bjarne og Birgit.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig Jul og et godt nytår

Kærlige hilsner

Josefine, Viktor, Benthe og Kim

[se billeder på http://picasaweb.google.dk/voresfoto/Julebrev2007]

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s