Julen 2011

Så er det igen juletid. Hos os betød det, da Viktor og Josefine var små, at vi kunne samles og slutte dagen med et stearinlys og en nissehistorie. Nu er der fest, når det lykkes at samle os alle fire på én gang til måltidet. Alle har vi vores aktiviteter at holde styr på, så vi nyder virkelig, når vi samles alle sammen.

En tradition vi stædigt holder fast i er dette julebrev, som vi har meget fornøjelse af at skrive, det giver os lejlighed til at kigge tilbage på året som er gået.

Vi holder Julen herhjemme sammen med farmor og farfar, det glæder vi os til. I juledagene tager vi først til Resedavej og 3. Juledag kommer en del af Bruun familien til Højbjerg for at julehygge.

Nytårsaften fejrer vi med gode venner, og vil sende Jer alle en varm tanke i det første minut af det nye år.

se julebrevet med billeder: Julebrev 2011

Viktor

Viktor går på det andet af fire år i gymnasiet og trives særdeles godt. Først og fremmest fylder et temmeligt intensivt træningsprogram hans dag. Ofte er der styrketræning om morgenen inden skole og træning igen om aftenen. Egentlig er det utroligt, at han har tid til at pleje sin venner og sin kærste. Men Viktor er meget disciplineret og god til at prioritere sin tid.

Før sommerferien fik Viktor pludselig mavepine, og det viste sig at være en blindtarm, der skulle fjernes hurtigt. Det gik godt, men desværre med et lidt større ar, end der egentlig var nødvendigt, – operationen gik nok lige hurtig nok !

Viktor har fundet sig en rigtig dejlig kærste, som både han og vi er meget glad for. De har kendt hinanden i et år, og vi nyder at se dem give hinanden mulighed for at dyrke hver sin sportsinteresse og at være sammen, – de får det bedste frem i hinanden.

Benthe

I efteråret afsluttede Benthe et vikariat som sygeplejerske på Hudklinikken på Marselisborg Hospital. Det var en super arbejdsplads, og blev en fantastisk tid med et spændende speciale. Benthe elsker hudpleje, – og alle ved, at Benthe gerne giver gode råd om, hvilken creme, der virker bedst til knopper eller eksem.

Det, som Benthe brænder for, er dog at hjælpe børn til at mestre undersøgelser og behandling, – at give dem den bedst mulige oplevelse, når noget er svært eller gør ondt. Siden oktober har Benthe afprøvet nye arbejdsmæssige muligheder ved udelukkende at arbejde som hospitalsklovnen Tuba.

Hun arbejder som hospitalsklovn rundt på forskellige Børneafdelinger i Jylland. At sprede smil og glæde blandt syge børn, er ”verdens bedste job”, – det gør en forskel. Selv faster Agnes fik smil på læben og nød et par besøg af klovnen Fiola og Tuba. Transporttiden til og fra klovnearbejde i Esbjerg, Herning, Kolding og Ålborg kan dog være lang, og vi håber, at der bliver mulighed for at klovne lidt tættere på Aarhus i det nye år.Sommerferie

Vores sommerferie gik i år til Italien, hvor vi var 14 dage i alt. Vi fløj derned og havde først en uge ved havet i en hytte på en campingplads. Da vi ankom var der mennesker overalt, men de tog heldigvis hjem søndag aften, – og vi havde en skøn uge med spændende ture til byer i omegnen. Den anden uge holdt vi i bjergene i et idyllisk stenhus. Vi nød det gode vejr og kølige vand i fulde drag og var flittige gæster på omegnes restauranter uhmm!!

Som noget nyt var vi fem på ferie, da Viktors kærste Nanna var med. Dejlig oplevele, – hun er nem at være sammen med, så vi fik alle slappet af og ladet batterier op.

Josefine

På en dejlig forårsdag i april blev Josefine konfirmeret. Det blev en skøn dag, som levede helt op til hendes forventninger og drømme. Efter en fin cermoni i Frendenskirken havde vi en dejlig fest på Væddeløbsbanen. Josefine fik en masse gode gaver og dejlige ord og sange med på vejen.

Josefine er skiftet fra Rosenvangsskolen til Kragelundsskolen, da hun havde behov for lidt luftforandringer. Skiftet er gået godt, og hun trives med de nye udfordringer, nye kammerater og med de øgede faglige krav, der er i 8. klasse.

Fagligt er hun rigtig godt med, og hun arbejder målrettet med sin opgaver og bliver belønnet med gode karakterer.

En af årets store oplevelser for Josefine har uden tvivl været at se Justin Bieber til koncert i Herning.

Josefine har af og til hovedpine og migræne. Det er rigtig træls, men hun er blevet bedre til at mærke når det er på vej, og vi håber, at det aftager med tiden.

Kim

Året startede med en uforglemmelig fest for at fejre min 50 års fødselsdag. Tak for de mange gode gaver og ikke mindst for den entusiasme, der blev vist på dansegulvet. Vidunderligt at mærke den varme og det høje humør, som alle mødte op med.

I år har jeg som en del af mit job i NetDesign været i Las Vegas på konference. Her fik jeg foruden et stort fagligt udbytte også lejlighed til at se Grand Canyon med

helicopter blandt meget andet. Også IT branchen mærker, at der er krise og, at der ikke investeres i samme takt som hidtil. Dog har vi haft et rigtig godt år med flot overskud og mange gode projekter hos mine kunder. NetDesign er en god arbejdsplads, hvor der hele tiden sker noget.

I år er jeg kommet i gang med at spile golf, – det er meget afslappende at gå ude i naturen, og det er imponerende så svært det er at ramme den lille bold. Med tiden håber jeg at få smittet Benthe med golf bacillen, så vi kan komme afsted sammen.

Vi går så småt og kommer i julestemning.

Brændeskuret er fyldt med tørt træ, så der er ofte ild i brændeovnen, stearinlys og hygge.

Glædelige jul og godt nytår

Kærlig julehilsen

 Benthe, Josefine, Viktor og Kim

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s