Julen 2012

Nu er det jul igen, ja, nu er det jul igen…………
         …..og det er helt traditionelt blevet sent med julebrevet i år. Vi vil dog lige nå at sende Jer en lille julehilsen. Det er en glimrende lejlighed for os til huske på de gode minder, som året har givet vores lille familie.P8123726

P7233162Josefine går nu i 9. klasse på Kragelundskolen og kravene skærpes, – og der er kontant afregning i form af gode karakterer. Hun er flittig og dygtig og arbejder med at håndtere presset fra sine egen forventninger om at gøre det godt. Lige nu er planen at klare sommerens afgangsprøve godt og derefter starte på Marselisborg gymnasium. Josefine er netop flyttet ind i Viktors gamle værelse, som er blevet malet, og det fremstår nu lige som Josefine kan lide det: enkelt og hvidt. Hun spiller stadig fodbold og får her masser af energi og kammeratskab. Ellers er det naturligvis venner og veninder, der fylder. Josefine er altid frisk på lidt gang i den eller bare en god film med veninderne.

P7233170

Viktor fyldte 18 år i februar og havde en god dag. Han har fået kørekort og nyder godt af at kunne låne en bil til i ny og næ. Han er netop flyttet sammen med Nanna i en dejlig lejlighed i Åbyhøj, så det er nu mest cyklen, der er i sving. Nanna og Viktor er rigtig gode sammen, og det er skønt at mærke, hvordan de supplerer hinanden og laver plads til hinanden og deres sport. Sporten, som jo ved siden af gymnasiet, stadig fylder dagsprogrammet godt og vel op. Trods det har de begge tid til at arbejde. Nanna på restaurant Miro og Viktor er netop startet som telefon-møde-booker ved siden af sin styrketræning og basketball. Viktor har også et bi-job som havemand hos farmor og farfar, det nyder han vist ligeså meget, som de gør. Vi savner at have ham om os i hverdagen, men er stolte over som han lever livet med godt humør.

P7233143

574459_400857656600470_1800083285_n
Benthe er blevet ansat som hjemmesygeplejerske i Viby og bruger her sin uddannelse og erfaring i det meget alsidige job, der byder på meget varierede opgaver og møde med mange forskellige mennesker i alle aldre i deres eget hjem. Det er ofte en travl arbejdsdag med mange krav og indtryk, men et meningsfyldt job, som hun er glad for. En ugentlig afveksling er klovnedagen i Herning, hvor børneafdelingen får besøg af Tuba. Pga lavvande i klovnekassen har Tuba i en periode klovnet alene uden sin faste klovnemakker Fiola. Det bliver der i det nye år lavet om på, – heldigvis for det er bedst at klovne parvis, da parklovneri giver flere muligheder i forhold til at kunne inspirere hinanden og sygehuspersonalet. 2 klovne fordeler og spreder energien bedre i afdelingen.P8013344


381659_236369226493692_580440000_n

P8123718

Kim er kommet i gang med golf, og jeg nyder at få frisk luft og ikke mindst udfordringer med den lille kugle. Jeg har i løbet af året spillet med både venner og forretningsforbindelse og sætter pris på det hyggelige samvær, som golf giver.  I maj måned deltog jeg i en kundetur til Boston, USA. Foruden en spændende konference bød turen på udbygning af relationer til en del af mine kunder. Jeg kan nu sige, at jeg har ”gået” på Harvard. TDC Erhverv har foretaget en større organisations-ændring (igen), og det betyder, at jeg nu skifter NetDesign visitkortet ud med et fra TDC. Kunderne er de samme og måske bliver muligheder endnu bedre, – det vil tiden vise. I løbet af efteråret har jeg lagt en dejlig træterrasse af flotte douglasplanker, – skønt med duften af frisk træ, – et rigtigt hyggeprojekt, som vi glæder os til at indtage til sommer. Vi har planer om at gøre lidt ved vores hus, som vi nu efterhånden har boet 22 år i. Vi er allerede i gang med at vælte en væg mellem stue og entré og at renovere vores gæstetoilet. Når vi er i mål med det, skal stuen have en omgang. Men vi tager det i små portioner, – der er jo et liv, der skal leves også !

P7313321

Boston 113

I foråret var vi med kulturklubben på Mallorca og havde en dejlig uge med oplevelser, hygge og samvær. Vejret var sommerligt, og turen var en rigtig vitaminindsprøjtning, før foråret rigtig tog fart i Danmark. Vi var på vandretur, så appelsinlunde, spiste dejlig mad og fik set en del af øen på de mange gode udflugter, vi gjorde i de lejede biler.25 år

P6302602

P6302696

P6302755

I juni fejrede Benthe og jeg vores sølvbryllup med velsignelse og fest på Mols. En mærkedag, som var vigtig for Benthe og jeg at fejre med en god fest for familie og venner. Tak til de mange gæster, som var med til at gøre dagen til alt det, vi havde drømt om: festlig, hyggelig og sjov. Også tak til alle jer, der hjalp med at forberede og rydde op.

P6302600

P6302813

Vores sommerferie blev først en uge i Hanna og Lasses dejlige sommerhus på Mols, som de var så søde at låne os. Her havde vi en skøn uge med ro og fred og hinanden. Vi var også heldige, at få sjove og hyggelige stunder med støgtur i Ebeltoft, isvafler og golf sammen med John og Hanne.

 

Vi tog derefter en uge til Mallorca sammen med familien Vestergaard, og her var dagens program: ned til stranden og dase, – op på hotellet og nyde en GT og i byen og spise. Vi fik grint og badet en masse og pga. varmen, sluttede vi en del aftner med at se solen gå ned ved den kølige brise ved vandet. Det er hyggeligt og afstressende at være sammen med gode venner, som vi svinger så godt med.

P8083457

I efterårsferien kørte vi en tur til Hamborg, – her var vejret var nærmest sommerligt, så vi jeg kunne sidde på udendørs cafe og vente, mens pigerne shoppede. Vi havde en rigtig hyggelig tur og fik set lidt til en meget spændende by, som vi helt sikkert må tilbage til.

P7223038

Vi er så småt ved at komme i julestemning, gaverne er stort set købt og i år falder weekenden sådan, at vi møder afslappede op til juleaften på Resedavej, hvor Dorthe og Jesper lægger hus (og hundehvalp) til en aften med Poul og Connie og alle de store børn. I juledagene skal vi hygge med familien, og mens Benthe tager på arbejde mellem jul og nytår bliver der god mulighed for at komme videre med ombygningen af entréen.

Kærlige julehilsner  Josefine, Viktor, Benthe & Kim

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. Kære allesammen,

    Tak for dejligt julebrev :o)
    Og hold da op, der er sket store ting for jer i 2012 – og tænk engang, at Viktor er flyttet hjemmefra. Det skaber tomhed i et stykke tid – men så vænner man sig jo til det – og han er heldigvis ikke ret langt væk :o)

    Vi vil allesammen ønske jer en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår – Jeg har bare sådan en fornemmelse, at 2013 bliver et rigtig godt år :o)

    Juleknus fra os – Jonas, David, Thomas og Aase

  2. Ups… mine smileys er lidt fejlfortolkede – de skal bare være GLADE 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s